Despre noi

 

Vă mulțumim că ne-ați oferit puțin din importantul vostru timp. Cu siguranță informațiile pe care le gasiți aici vă vor face o părere despre noi, cine suntem și ce dorim.

              Fabrica de Amintiri, a luat naștere în anul 2006, axați pe cele mai noi investiții în domeniul audio-vizual am început la aceea vreme un proiect nou, filmarea în format HDV. Eram printre primele echipe de filmare care oferea un asemnea serviciu, în condițiile în care mulți dintre colegii noștri fimau încă pe celebra caseta VHS, a fost o bătălie grea de a reuși să demonstrăm diferențele substanțiale între cele două formate HDVși VHS mai puțin vizual și mai mult de principiu.

              Anii au trecut și iată-ne implicați într-o altă bătălie a tehnologiilor moderne, ne place provocarea și ne place acest nou stil pe care noi îl numim CinemaWedding, am renunțat total la celebrele camere cu care ați fost obișnuiți și am trecut pe DSLR (Camere tip Cinema), diferențele sunt majore, iar stilul este total diferit de ceea ce ați fost obișnuiți. Am schimbat cam tot ceea ce înseamna filmarea și fotografierea la o nuntă, am pus în practică printre primele echipe acest stil unic și inconfundabil, nu vrem să ne lăudăm, dar munca noastră vorbește de la sine.

        Ca să putem să vă oferim ceea ce ne reprezintă, în ultimii ani am făcut investiții majore în echipamente, astfel că pe lânga o gamă largă de obiective și camere DSRL, am investit mult și în echipamente adiacente, utile în ceea ce oferim și anume CALITATE.

 De la macara pentru filmare, la șină specială cinedolly, actioncamera pentru filmare în apă și pe mașina, steadycam cu vestă și fără pentru o filmare fluentă, microfoane speciale pentru un sunet unic dolby, elicopter pentru filmare aeriană, trepiede, role pentru cameră și multe alte echipamente care se utilizează în acest tip de filmare.

Pe partea de foto ne-am axat pe naturalețe, spontaneitate, și foarte multe cadre în care expresia trupului și nu poziția impusă domină. Am participat și participăm la multe workshop-uri pentru a ne ține la curent cu tot ceea ce înseamnă trend, iar voi să beneficiați de cele mai deosebite poze editate.

Ar fi multe de povestit, dar prefer să vă las sa ne cunoașteti mai bine invitându-vă să accesați secțiunile de portofoliu Foto și Video.

 

Vă mulțumesc, cu deosebit respect,

Team Manager Fabrica de Amintiri

Mircea Criste